Header

I går spenderade vi hela dagen på Wella för färg utbildning, alltid lika intressant på Wellas kurser.
I går fick vi börja dagen med modellpass där jag och Maikel jobbade tillsammans med en modell, vilket var både roligt, men ändå svårt att få lika mycket färg på båda sidorna så fick byta sidor då och då.
Hade en jätte söt modell som fick vara vår första balayage, så helt okej nästa gång vill jag se till att det ligger mer färg och skuggas finare så det ger ett mjukare resultat.

Likes

Comments

I fredags spenderade vi dagen inne i stan, två studie besök på schemat.
Dagen började med ett besök på handels fackförbund
där vi fick information om hur dem jobbar och vad vi har för rättigheter och skyldigheter inom branchen, hur man ser att det är en seriös arbetsgivare.
Efter en god lunch gick vi vidare till frisörföretagarna som är arbetsgivarens part.
Intressant dag men mycket info, nu in på Nikita för en fullspäckad dag hoppas jag 🤑

Likes

Comments

Åhh jag är verkligen så glad, fick betygen från test delprovet som jag gjorde i söndags och var så mycket bättre än vad jag kunde tro.
Även om det inte är riktiga betygen utan ett test prov så var dem minst lika hårda eftersom det var 6 personer som bedömde varje modell.
Fick i alla fall 3 stycken B - festfrisyr, damklippning och gråhårstäckning och 2 stycken C - herrklippning och permanent.
På damklippningen var mitt minus på strukturritningen och inte själva hantverket så känner mig svävande på moln och att vi bara gått 2 månader kunde ingen tro.

Föresten är inte min nya hårfärg helt underbar, jag älskar den gjorde vi igår på skolan så kall 😍😍

Likes

Comments

Hej underbara ni, jätte kul med så många nya som hittat in till mig.
I dag vaknade jag utav att det var vitt ute på marken och fick skynda mig i väg och precis som jag trodde var det fullt med bilar, eftersom vi skulle ha filminspelning idag så kände jag mig lite stressad, men hann med 2 minuters marginal. phuu.

Idag hjälpte underbara Daniel mig exakt hela dagen med håret, eller börja kanske 11 och var klara vid 15.
Utväxten skulle blonderas och även längderna skulle bli ljusare och super kall.
Men eftersom jag redan har så ljusa längder som blekts tidigare så klarade inte håret mycket mer än blondor tvätt och sen det jag länge velat prova.
GRÅ, grå grå grå älskar alla dessa grå frisyrer som säker många börjar ledsna på men icke me.

Älskar nya färgerna som kommit så kalla, ska visa hur mitt hår blev i morgon eller på torsdag, vi ska först göra en till nyansering i längderna.
Men var lite kyckling gult ett tag 🙈🐥🐥

Se bilden nedan hur mycket rätt nyansering kan trolla bort allt kul ✨✨ MAGI

Likes

Comments

Nu är en underbar och intensiv dag med Svff och remington avklarad och damlaget med fler sitter i bussen mot Fotbollsgalan.
Just nu får det räcka med mobil bilder så kommer det fler med hög kvalitet under veckan.
Och nej gick inte in helt wild and crazy och färgade allas hår rosa äveb fast det hade varit super kul, utan är den efektfulla belysningen på hotellet.
Så fotbolls tjej eller inte, klart jag kommer se galan i kväll och har bett några tjejer kasta med sitt vackra hår i kamerorna.
Tack underbara Nikita kollegor för idag 💖💖

Likes

Comments

Äntligen måndag och sitter nu i bilen på väg till till stan för att få styla vårt fantastiska damlandslag inför fotbollsgalan 2017. Ska bli så otroligt roligt och är mitt första styling event men absolut inte sista.
Bildbomb senare idag utlovas

Love S

Likes

Comments

En riktig höst dag idag, och eftersom jag är ledig denna helg så min man kunde åka i väg till vänner så fårvjag och barnen massa kvalitets tid tillsammans.
Idag innebar det en lång härlig fika på espresso house och massa shopping i väntan på att vår bio skulle börja.
Barnen har börja bli som mig och stör sig mycket på andra som pratar under filmen och galen blev jag när ett barn satt och sparka mig i ryggen i femton minuter, jag menar hur störabde är inte det när hela rygger skakar fram och tillbaka. Tillslut sträckte jag bak handen mot benet och titta på honom och sen var det lugnt 😂
Ny blir det leta ny modell till provet i morgon för min andra är tydligen sjuk, så fullt upp.

Likes

Comments