Header

Efter 12 timmars flygning och lite transfer tid så var vi äntligen framme i Puerto Aventuras.
Luften är 27 grader varmt i skuggan och vi har spenderat hela dagen vid poolen.
Idag blev min lill tjej 7 år villet friades stort även i Mexico presenter till frukosten, massa glass och frysta drinkar till kidsen, under middagen hade personalen satt ballonger runt vårt bord och bakat än väldigt god tårta till min dotters ära och all i personalen sjöng älskar varje sekund här även nu när det kommer lite regn 😍💖

Likes

Comments

Har verkligen haft långt till att skriva senaste tiden men ska uppdatera lite kort innan jag ska fortsätta med packningen inför resan.
I dag hade vi kundpass när vi inte har kunder får vi passa på att öva på olika moment,något jag verkligen vill öva på och bli duktig på att göra är uppsättningar.
Så idag gjorde jag min första, helt okej för att va första 😜

Likes

Comments

God morgon, 6 december i dag och känns som dagarna bara springer i väg drån mig.
I går stod vi och fönade massa i stort sett hela dagen, dels inför provet i morgon då vi har fönvågor och permanent prov.
Men inte riktigtvdet jag räknar ner till utan i mer att det är 1 vecka kvar till sol bad och goda drinkar på en strand på abdra sidan jorden 😍

Likes

Comments

Glädjen för yrket och alla fantastiska människor jag får jobba med, och alla energi givande kunder fyller min kropp med fjärillar och en enorm arbetsglädje.

I lördags gick jag första dagen som junior frisör i Mall of Scandinavia och kan nu börja räkna timmar.
Under min utbildning kan jag ta med mig 500 timmar vidare och sedan endast göra 1500 timmar innan jag avlägger mitt gesäll prov som är mitt tydligt satta mål.

Var fullt ös stora delar av helgen och hoppas nästa helg blir ännu bättre och fler kunder som kan göra min dag.

Likes

Comments

Hej underbara ni, har verkligen inte hunnit fått till ett ända inlägg på ca en vecka, får ta tag i det nu igen för har verkligen massa härligt att berätta.

Idag kom min kusin in på kundpasset och ville göra sig ljusare, visade bild på en tjej med väldigt mörk botten och ljusa längder, problemet när man är väldigt ljus och vill gå på en mörkare botten är att utväxten ger ett intryck missförstå mig rätt men av ganska skallig botten.

Så vi valde att behålla botten naturlig men jobbade med att göra mellan 150 -180 slingor och mellan varje slinga målade vi med frihandsteknik.

Tog sin tid men tycker verkligen det blev jätte fint 😍

Nu öva permanent en gång inför provet sen snabbt ner i sängeb för en ny spännande dag i morgon.

Likes

Comments