Header

I måndags var jag med om något för mig väldigt hemskt, på vägen hem från skolan ute på motorvägen blev jag påkörd av en annan bil.
Killen som körde bakom mig hann inte med att bromsa och min bil for åt sidan, jag var helt oberedd så huvudet for och fick direkt ont i nacken.
Efter att ha löst allt man måste kring en olyck samlade jag kraft, torkade tårarna och rullade sakta hem.
Min man o far kastade sig från arbetet och alla hjälpte mig med barnhämtning middag så vi bara kunde hem o vila sen är så tacksam för dem människorn jag har i mitt liv, dem betyder väldogt mycket för mig och jag vetvdem alltid finns där för mig.


Igår åkte vi först till hälsocentralen för att dokumentera skadorrna men dem ville skicka mig till akuten där spenderade jag o min man hela dagen, trode ett tag att jag var på audition till nya Beckfilmen gjorde Dt röngen och fick tillslut åka hem utan kragen tack o lov både o trendig och väldigt obehaglig.
Gör ont till o från o känner mig stel hoppas det blir bra snart men tror jag kommer ha ett extra koll i backspegeln framöver.

Likes

Comments

Älskar verkligen mitt jobb och tiden på skolan, vad man kan göra med färg och hur mycket det kan förändra en människa och dess själv syn.
Att känna sig vacker i håret är väldigt viktigt och ibland krävs det inte mer än att ta bort några slitna toppar för att göra underverk.
Varje kund ger mig så mycket och jag försöker ge allt jag kan tillbacka.
Här är två olika kunder jag jobbat med bayalage och klippning av slitna toppar, en på salong och andra på skolan.

Lyckan att dansa till och från jobbet får mig att vilja ge er allt 💖

Likes

Comments

Igår var Alex från Örebro nere på Balmid för att hålla insperation kurs för salobgscheferna på Nikita.
Lyckligtvist fick vi på skolan vara med och ta del av denna träff och kände mig så sugen att bara komma ut och jobba på heltid, vilken härlig person.
Avslutade dagen med några timmars jobb innan jag åkte hem och sov.

Likes

Comments

Har inga bilder på vilda nyårs fester eller perfekta 3 rätters från nyårsafton, men vi hade det helt underbart mestadels av tiden ändå, myste åt gott och badade jacuzzi med man, barn och bror.

Hade hamnat i ett mood där jag inte hade något att skriva även fast massa händer runt omkring men orden kommer inte ner i text.
Lovar att skriva massa mer nu under våren för efter nyår kommer inte våren då eller väntar fortfarande 3-4 månader vinter, mycket för jag vill ha min resa nerskriven då jag inte skriver någon dagbok längre och dels för det blivit en del av vardagen nu.
Letar fortfarande runt bland lite efter hemsida på olika portaler, där det är smidigt och enkelt att bygga och uppdatera, tips mottages gärna.​

Likes

Comments

Igår tillbringade jag dagen med papiljotter och klämvågor, ock stållockar.
Även om jag var super trött och somnade varje sekund jsg satte mig i skolans soffa så vag det otroligt roligt och vill absolut lära mig mer om hur man med spolar kan skapa häftiga frisyrer.

I dag är dag 2 utan cigaretter också vilket känns så inte roligaste i huset just nu, men mer om det snart.
Nu blir det något mer avslitt Blindspott.

Likes

Comments


I torsdags hoppade jag, barnen och vår lilla hund in i bilen för att för första gången åka ut till mamma med familj i Oxelösund, dem flyttade dit i Oktober men med jobb, skola och allt annat som händer i livet har vi inte hunnit att åka ut och hälsa på dem.

Fördelen med att dem flyttat till mindre hus är att det blir väldigt mysigt, vi lekte med lera gick en härlig promenad längs havet och åkte bort till stallet och hälsa på mammas häst som barnen bara älskar.

Har lovar att titta på ridskola till dem båda, hur nu man ska hinna med alla aktiviteter som barnen har i tanken samt allt annat i livet, men det pusslandet antar jag att alla familjer måste handskas med.

Likes

Comments