Header

Måndagar och onsdagar har vi sedan november tagit emot kunder på skolan mellan 9-16, det är verkligen jätte roligt att ha dessa pass då det är jätte blandat vad kunderna vill göra exakt som på en salong så gör vi allt från öronhåltagning till större färgjobb .

Detta till en bråkdel vad det kostar ute på salong, dels för att visa har varit relativt nya och tar lite längre tid än ute på salongen, dels för att vi behöver få in kunder för att blir riktigt vassa frisörer efter våra 40 veckors utbildning.

Älskar hur skolan ger mig utrymme för att utveckla mina kreativa kunskaper och verktygen för att nå toppen, och med kombination med att få jobba på salongen på helger och visa helger ser jag mitt mål inte allt för långt bort.

Snart börjar nya klassen som går omlott med oss från mars så är ni intresserade så finns det fortfarande tid att anmäla sig till en utbildning som ger jobb garanti.

Likes

Comments

Smyger upp för trappan och hör musik innefrån badrummet på övervåningen, försiktigt öppnarna jag dörren några milimeter till för att lyssna vad tjejerna pratar om.

Musik, mello och smink medans dem använder kameran på ipaden som spegel och fixar både hår smycken och smink.
Efter ha kommit på tjejerna så låter jag dem hållas efter att ha gömt undan mina smink favoriter, hinner ner två trappsteg innan jag hör hur badrummsdörrens lås vrids om och musiken startar igen.

Är det verkligen en sjuåring jag har här hemma känns ibland som en tonåring men sen kryper hon upp hos mig i sängen på kvällen och kramar mig och ber att få läsa för mig.
Känns som så mycket ändrats sen jag var sju eller har jag bara glömt?

Likes

Comments

Idag hade vi kundpass på skolan och fick äran att ha min farmor som kund.
Vi blev först bjudna på en helt underbar lunch och myste innan hon fick sätta sig i frisörstolen.
Hon skall vara min kort fest modell inför delprovet både det som är test samt det riktiga i Maj.

Vi valde också att tona ner den gula topparna, då hon ville få ut den vackra naturligt grå nyansen, nästa gångvkanske jag lyckas övertala henne att göra lite vita slingor 🙈.
Men för att underhålla en grå färg måste man använda sig av silverschampoo eller liknande produkter som tar bort dem gula/varma pigmenten.
Där av lyckan att mitt favorit märke har lanserat ett super bra silvershampoo och balsam, ska absolut visa test på dessa Love It 😍😍

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag av alarmet som ringde, hade plaberat att ta en tidig morgon promenad med sonen och hunden i skogen innan jag skulle i väg för att jobba.
Att gå ca 2 km kl 7 på morgonen i lugnt tempo och hålla min älskade lilla kille i handen medans vår galna staffe sprang löst av lycka.
Helt underbart att få denna tid innan man åker iväg för att jobba 😍

Likes

Comments

Att investera i något nytt brukar göra det lite roligare att komma igång med en ny livsstil, och just nu så behöver jag all pepp för att dra mig iväg till gymmet och laga hälsosamma matlådor och minska (läs ta bort) socker intaget.
När schemat är tajt och man kastas mellan jobben, skola och barnaktiviteter så är det lätt att hämta upp något snabbt på vägen hem, som verken är ekonomiskt eller hälsosamt vilket syns på både vågen och hur kläder sitter, men värt av allt min energi.

Att jag vill komma igång har inte alls bara med en viss bild på hur jag vill se ut att göra utan mer hur jag vill vara.


Hur gör ni för att håll motivationen ?

Likes

Comments