Header

Idag var dagen jag längtat efter, precis som när man ska börja skolan när man var yngre vaknade jag före klockan ett antal gånger, nervös, spänd och livrädd att vara sen.
Började min dag kl 5 med en stor kopp kaffe medan jag försökte få ordning på smink och hår, för man vill ju vara lite extra fin på första skoldagen.

När jag kom in till skolan blev jag så glad alla verkar helt underbara både klasskamraterna och lärarna är ett jätte trevligt gäng som jag kommer få dela min resa med.
Idag var en bra mjukstart på många spännande veckor, vi gick igenom vad som kommer hända och det bästa av ALLT förutom att det är början på en lång spännande karriär var skåpen fylld med massa verktyg som jag hoppas jag snart kommer kunna bemästra. :)

Vi fick även underbara goodiebags från Eleni Chris, har redan börjat läsa boken på vägen hem som handlar om grundaren Inger Ellen och jag kan inte sluta läsa, jag som aldrig läser.

Ska visa lite mer av produkterna framöver för dom är helt fantastiska, min favorit är oljan som jag i alla fall med allt löshår inte klarar mig utan.

I morgon ska vi gå igenom mer och längtar redan till att klockan ska bli 9 så jag får lära mig massa nytt, och kanske denna vecka får vi börja använda saxen sååå spännande!!

Nu blir det snart ner i sängen så man är på top i morgon.


Likes

Comments